Digitale tachograaf?

Wilt u de rijtijden van uw chauffeur op ieder gewenst moment even bekijken? Wilt u weten of zij zich wel aan de verplichte rusttijden houden? Dit allen kan vrij gemakkelijk met een digitale tachograaf van Global Road Systems.

Digitale tachograaf uitlezen? Dé oplossing: Idha-Online

Als u graag deze informatie wilt inzien is idha-online de ideale oplossing voor u! Global Road Systems is dé vaste leverancier van dit progamma! 


Idha-Online is een webbased programma waarmee u een digitale tachograaf kan uitlezen. IDHA staat languit voor Intelligent Drivers Hour Analyzer.

Met dit programma heeft u in één oogopslag alle rij- en rusttijden van uw chauffeurs overzichtelijk in een schema. Niet alleen deze informatie, maar ook de gereden snelheid word bijgehouden van de vrachtwagens. 

Enkele voordelen van idha-Online:

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Zeer duidelijk & overzichtelijk
  • Lage kosten per chauffeur
  • Het is volledig webbased

 

Digitale tachograaf

 

Eén van de sterkste punten van dit systeem zijn de plug-ins. U bepaalt zelf welke informatie wordt weergegeven op het dashboard van het programma. U verschaft uzelf met slechts enkele muisklikken een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze informatie is van groot belang gezien de hoge boetes die bij de overtredingen kunnen komen kijken.

Ook beschikt het systeem over de mogelijkheid om chauffeurs een eigen login naam te geven. Daarmee kunnen de chauffeurs hun eigen gegevens inzien waar ze zich ook bevinden. 

Wilt u meer weten over onze digitale tachograaf?

Bent u geïnteresseerd en wilt u een brochure ontvangen over onze producten met betrekking tot de digitale tachograaf? Klikt u dan op één van de buttons of bel direct naar +31 (0)313 654 735!